Losse tickets West Ham United kopen

Tickets West Ham United kopen

In het stadion van West Ham United zitten wekelijks 60.000 supporters om hun club naar de overwinning te schreeuwen. Wanneer jij één van deze 60.000 wilt zijn kun je op verschillende manieren losse tickets West Ham United kopen. Dit is jouw kans om samen met het hele stadion het ‘forever blowing bubbles’ te zingen. Vind hier meer informatie over losse tickets West Ham United.

Aanbod tickets VoetbalticketXpert

Losse kaarten West Ham United via Voetbalticketxpert

Via de website van Voetbalticketxpert is het mogelijk om losse kaarten te bestellen voor West Ham United. Wanneer je in de zoekbalk op West Ham United zoekt kom je alle wedstrijden van West Ham tegen. Je hebt hier keuze uit kaarten voor zowel de korte- als lange zijde. De prijzen tussen de korte en lange zijde verschillen wel. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de wedstrijd naar keuze. Vaak krijg je binnen één werkdag al reactie van het bedrijf. Tevens garandeert het bedrijf 2 zitplaatsen naast elkaar, waardoor je nooit alleen zit.

Het is ook mogelijk om via de club zelf kaarten te kopen. Echter is het zo dat je dan een membership nodig hebt. Een membership kost al gauw 40 pond per jaar en je hebt dan te maken met verschillende rangen. Je zult onderaan beginnen waardoor je minder kans hebt op een kaartje voor een topwedstrijd. Het kan dus zijn dat je ondanks je membership alsnog buiten de boot valt. Om te kijken welke wedstrijd jij van West Ham united wilt bezoeken vind je hier het speelschema van West Ham United.

Membership West Ham United