Voetbalreizen West Ham United

Engelse voetbalwedstrijden worden jaarlijks door veel Nederlanders bezocht. De authentieke sfeer en de vele topspelers zorgt voor een unieke ervaring. in Londen heb je al tal van clubs op de verschillende niveaus die bezocht kunnen worden. West Ham United is al jaren een middenmoter in de Premier League. Het London Stadium, waar West Ham tegenwoordig haar thuiswedstrijden speelt is een must see voor elke voetballiefhebber. Vind hier meer informatie over een voetbalreis West Ham United.

Zelf een voetbalreis naar West Ham United regelen

Om West Ham United een keer te bezoeken kun je zelf een voetbalreis naar West Ham United regelen. Houdt hierbij wel rekening dat de Engelse voetbalbond pas 4 weken voor het weekend de datum en tijdstip vaststellen. Het kan dus zijn dat een wedstrijd die in eerst instantie op zaterdag staat, naar zondag wordt verschoven. Dit kan betekenen dat de vlucht en hotel omgeboekt moeten worden wat voor extra onnodige kosten zorgt. Om dit te voorkomen kun je het best in eerste instantie een los ticket kopen en je vlucht en hotel pas boeken wanneer de wedstrijd definitief is vastgesteld. Naar Londen vliegen kan vanaf meerdere vliegvelden in Nederland. Kijk hier voor een handig overzicht van verschillende vluchtmaatschappijen

Aanbod voetbalreizen West Ham United

Voetbalreis West Ham United via een voetbalreisbureau

Wanneer je voor je voetbalweekend graag de touwtjes uit handen geeft, is het mogelijk jouw reis te boeken via een voetbalreisbureau. Deze bureaus regelen je vlucht, verblijf en je wedstrijdkaarten. Deze bureaus beschikken over veel kennis waardoor ze je goed kunnen helpen bij je wensen voor bijvoorbeeld een voetbalreis naar West Ham United. Vaak kun je via deze reisbureaus ook aangeven of je liever een hotel in het centrum of een hotel in de buurt van het stadion wilt. Ook wordt er rekening gehouden met voorkeuren van een vlucht. Bekijk hier de thuiswedstrijden van West Ham united.