Stadion West Ham United: London Stadium

Sinds 2016 heeft West Ham haar intrek genomen in het Olympisch Stadion van Londen wat ook wel het London Stadium wordt genoemd. Tot die tijd werden de thuiswedstrijden gespeeld op Boleyn Park. Het Olympisch Stadion biedt plaats aan 60.000 toeschouwers. Officieel heet het stadion het London Stadium maar vaker wordt het dus het Olympisch Stadion genoemd. Het stadion is gebouwd voor de Olympische Zomerspelen in 2012 waar het diende voor de openings- en sluitingsceremonie en verschillende atletiekonderdelen.

Bekijk wedstrijden West Ham United

Stadiontour Olympisch Stadion

Op niet wedstrijddagen is het zeker aan te raden eens een tour te doen door het Olympisch Stadion. Hierbij heb je de mogelijkheid om de kleedkamers van zowel het uit- als het thuis team te bekijken. Ook loop je door de tunnel heen richting het veld. Zo kun je ervaren hoe het voor de spelers is voor een wedstrijd. Ook kun je plaatsnemen in de dug-out zodat je kunt ervaren hoe coach Manuel Pellegrini een wedstrijd beleefd. Je komt dus op plekken waar je normaal gesproken als supporter helemaal niet kan komen.

Een stadion tour kun je doen met of zonder gids. Het duurt ongeveer tussen de 60 en 75 minuten en kost gemiddeld 17 pond. Buiten de gewone tour is er ook nog een speciale VIP tour. Deze duurt 75 minuten en hierbij krijg je een gepersonaliseerde foto en een drankje naar keuze bij aankomst.

Koop hier je tickets voor de stadiontour Olympisch Stadion