Vervoer

Om West Ham United te bezoeken kun je het makkelijkste naar Londen vliegen. Let er wel op dat Londen verschillende vliegvelden kent waarvan de ene iets verder van het centrum ligt dan de ander. Londen is zowel vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen te bereiken. De vluchttijd is iets meer dan een uur dus je bent er zo. De stad zelf kent tal van leuke bezienswaardigheden om jouw voetbalweekend compleet te maken.

Vergelijk vliegtickets naar Londen

Zoals hierboven staat aangegeven zijn er verschillende luchthavens in Nederland die naar verschillende luchthavens in Londen vliegen. Om de beste en goedkoopste vlucht te kiezen is het raadzaam om de verschillende opties te vergelijken. Dit kan ervoor zorgen dat je dezelfde vlucht ineens voor een paar tientjes minder boekt. Voor een duidelijk overzicht staan hieronder een aantal aanbieders van vluchten naar Londen.

Vanaf het vliegveld naar Londen centrum

Niet alle luchthavens van Londen liggen dichtbij het centrum. Om vanaf de vliegvelden in het centrum te komen dien je over het algemeen de trein te nemen. Een overzicht van het vervoer naar Londen en treininformatie vind u hieronder.